WELDYX MASTER - visoko zmogljivo lepilo v certificirani kvaliteti

WELDYX MASTER - visoko zmogljivo lepilo v certificirani kvaliteti

Novost izdelka WELDYX MASTER je bila razvita skupaj s kupci in še posebej v skladu z zahtevami v železništvu in je združljiva z vsemi običajnimi podlagami železniške industrije.

Z WELDYX MASTER lahko dosežemo strukturne, visoko trdne in hkrati tudi fleksibilne in izjemno odporne vezi. Dvokomponentno lepilo metil metakrilata v mešalnem razmerju 10: 1 je na voljo v predelovalnih časih 5 in 15 minut. Zaradi preizkusa po DIN EN 45545-2 / R1 in izpolnjevanja stopnje požarne zaščite HL 3, WELDYX MASTER izpolnjuje specifikacije za železniška vozila z visoko stopnjo nevarnosti.

WELDYX MASTER je visoko zmogljivo lepilo, razvito za strukturno vezavo kovin, kompozitov in plastike. Zaradi svoje brezkompromisne kakovosti je posebej prilagojen zahtevam obsežnih industrijskih aplikacij. Vezanje aluminija in nerjavečega jekla je možno brez uporabe praška, kar prihrani čas. Zaradi svoje prožnosti so materiali z različnimi koeficienti toplotnega raztezanja lahko strukturno vezani. Za primerjavo, WELDYX MASTER ocenjujejo z manjšim krčenjem in nekoliko podaljšanim reakcijskim časom, kar uporabniku omogoča natančno vezavo v daljšem časovnem oknu. Te lastnosti je potrdila tudi analiza izdelka s strani Inštituta Fraunhofer LBF.

Tehnične lastnosti:
- kemijska osnova: metilmetakrilat
- čas obdelave: na voljo v 5 ali 15 minutni izvedbi;
- čas pritrditve: 15 ali 45 minut;
- barva: črna;
- strižna trdnost: 12-15N/mm2 (akril);
- trdota shore D: 65;
- v 50ml, 250ml in 490ml kartušah.

Uporaba:
- strukturno lepljenje;
- proizvodnja vozil, železniška industrija, železniška vozila;
- lepljenje materialov z različnimi koeficienti toplotnega raztezanja;
- notranje lepljenje in tesnjenje;
- požarna odpornost;
- lepljenje tal;
- vezava in tesnjenje zunanjih komponent vozila;
- direktna zasteklitev.

WELDYX_MASTER_BLACK_structural_adhesive